Fira Del Llibre En Catala 2018

La Setmana del Llibre en català celebra la seva 36a edició instal·lant-sy también un any més a l"Avinguda dy también la Catedral per oferir la oferta més gran de llibres en català de la història. Del 7 al 16 dy también setembry también la fira acollirà més expositors que mai, i afavorirà el contacty también directe, la relació entry también llibreters, editors i lectors, quy también podran trobar totes les novetats, però també llibres de fons, les col·leccions dy también cada segell. I, com sempre, amb una àmplia proposta d"activitats dy también tot tipus per a nens i adults que inclouen presentacions, recitals, itineraris literaris i xerrades que també contribueixen a estimular i a promoury también la lectura en català.


Tu lees esto: Fira del llibre en catala 2018

Timy también Out a la teva bústia d'entrada Apunta't a les nostres newsletters per tenir les últimes notícies dy también la teva ciutat.

Ver más: Los Comporta Mi Bebe No Deja De Llorar, Mi Bebé No Para De Llorar

*

Ver más: Frases Para El Día De Hoy - 250 Ideas De Frases Del Día

Facilitant el teu correu electrònic acceptes els nostres termes i condicions i la polítiques dy también privacitat, així com quy también t"enviem correus electrònics de Time Out amb notícies, esdeveniments, ofertes i promocions de clients.